Landelijke bezorging door de lokale bloemist. Bestel gemakkelijk en snel online.
Voor 13.30 uur besteld = vandaag nog bezorgd*
Wij bezorgen door heel Nederland
Al 35 jaar uw Vakbloemist
7 dagen vaasgarantie

Rouwwerk - Zoals je was

Afscheid nemen. Wat de omstandigheiden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wilt? Wij begrijpen wat zo'n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand pas. Je zult merken dat zo'n persoonlijk afscheid in deze moeilijke tijd vaak voor een klein lichtpuntje kan zorgen. Zonder woorden héél veel zeggen. En zorgen voor een afscheid dat iemand verdient. Een afscheid zoals je was


Romatisch rouwwerk

Je omringde jezelf door gezelligheid. Klassieke stijlen spraken jouw het meeste aan. Een romantische type vol liefde en aandacht.

Kleurrijk rouwwerk

Het kon jou niet kleurrijk genoeg zijn. Zo leefde je je leven. Uitbundig en vol vreugde. Je was een levensgenieten die kleur bracht in alles wat je tegenkwam.

Bescheiden rouwwerk

Je trad niet graag op de voorgrond. Voor jou geen gedoe. Je was iemand die met kleine dingen snel tevreden was er in de de stilte van genoot. Een mooi, ingetogen mens

Jeugdig rouwwerk

Je was jong. In leeftijd of in geest. Die jeugdigheid tekende je leven en bepaalde wie je was. Voor altijd jong.

Natuurlijk rouwwerk

Je hield van de natuur. In al haar pracht. Buiten, daar wilde je zijn. DAar voelde je je op je gemak. Daarom haalde je buiten ook vaak naar binnen. Een natuurmens puur sang.

Rouwboeket bestellen

Wij bezorgen de rouwbloemen op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft het rouwstuk niet zelf op te halen bij onze winkel. Wij zorgen ervoor dat het rouwboeket op het juiste moment wordt bezorgd en dat de bloemen op hun mooist zijn. Tijdens het bestelproces hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand: Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium, Naam van de overledene, Datum en tijdstip van uitvaart, Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Rouwstuk kiezen

Wij begrijpen wat dit moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past. Ons assortiment met rouwbloemen is ingedeeld in verschillende stijlen. Op basis van herinneringen en/of karaktereigenschappen kies je een stijl die past bij de overledene. Welke stijl je ook kiest een bloemstuk op een begrafenis, crematie of herdenking zorgt voor een mooi en waardig afscheid. Het rouwwerk is beschikbaar in verschillende bindvormen, waaronder een rouwboeket, biedermeier, rouwkrans, hartvormig rouwstuk of kistbedekking.

Rouwboeket met lint

Aan het rouwwerk kan een rouwlint met persoonlijke tekst worden toegevoegd. Het is mogelijk om tekst te plaatsen op de rechter en linker slip. Voeg je liever geen lint toe aan de rouwbloemen? Plaats dan een liefdevolle tekst op een kaart. Heb je vragen over het bestellen van bloemen voor een begrafenis of herdenking? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je direct verder!

Rouwbloemen bestellen en laten bezorgen

Afscheid nemen zoals je was