Rouwwerk - Zoals je was

Afscheid nemen. Wat de omstandigheiden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wilt? Wij begrijpen wat zo'n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand pas. Je zult merken dat zo'n persoonlijk afscheid in deze moeilijke tijd vaak voor een klein lichtpuntje kan zorgen. Zonder woorden héél veel zeggen. En zorgen voor een afscheid dat iemand verdient. Een afscheid zoals je was

Romatisch
rouwwerk

Romatisch rouwwerk

Je omringde jezelf door gezelligheid. Klassieke stijlen spraken jouw het meeste aan. Een romantische type vol liefde en aandacht.

Rouwwerk Ik mis je - Biedermeier
Vanaf € 155,00
Rouwwerk Volop in het leven - Boeket in vaas
Vanaf € 150,00

Kleurrijk
rouwwerk

Kleurrijk rouwwerk

Het kon jou niet kleurrijk genoeg zijn. Zo leefde je je leven. Uitbundig en vol vreugde. Je was een levensgenieten die kleur bracht in alles wat je tegenkwam.

Bescheiden
rouwwerk

Bescheiden rouwwerk

Je trad niet graag op de voorgrond. Voor jou geen gedoe. Je was iemand die met kleine dingen snel tevreden was er in de de stilte van genoot. Een mooi, ingetogen mens

Rouwwerk Afscheid - Biedermeier
Vanaf € 100,00
Rouwwerk Herinnering - Ovaal
Vanaf € 275,00

Jeugdig
rouwwerk

Jeugdig rouwwerk

Je was jong. In leeftijd of in geest. Die jeugdigheid tekende je leven en bepaalde wie je was. Voor altijd jong.

Rouwwerk Wonderlijk mooi - Beer met toefje
€ 65,00
Rouwwerk Wonderlijk mooi - Druppel
€ 265,00

Natuurlijk
rouwwerk

Natuurlijk rouwwerk

Je hield van de natuur. In al haar pracht. Buiten, daar wilde je zijn. DAar voelde je je op je gemak. Daarom haalde je buiten ook vaak naar binnen. Een natuurmens puur sang.