Bruidsboeketten

Maak het onvergetelijk met één van onze 3 prachtige bruidsboeketen

Bekijk hier alle 3 producten

 • Bruidsboeket Modern
  € 115,95
 • Bruidsboeket Elegant
  € 115,95
 • Bruidsboeket Romantisch
  € 115,95

Bruidsboeket

Maak de mooiste dag van je leven nóg mooier met één van onze bruidsboeketten. Met veel liefde, zorg en de mooiste bloemen samengesteld door de lokale vakbloemist. Jouw bruiloft verdient het mooiste, daarom is ons assortiment bruidsbloemen met liefde ontworpen en met de grootste zorg samengesteld. Zodat jij deze dag volop kunt genieten en stralen.

Trouwboeket

Bij een bijzondere dag als een bruiloft, maakt een mooi boeket met bruidsbloemen de dag pas echt compleet. Ook als je het klein houdt of samen een geregistreerd partnerschap aangaat, zijn bruidsbloemen een prachtige aanvulling op een liefdevolle dag.

Ons assortiment met bruidsboeketten is met liefde samengesteld met de mooiste bruidsbloemen. Deze dagverse bruidsbloemen zullen de hele dag net zo stralen als jijzelf, hoe mooi is dat! Tip: bestel een bijpassende vaas bij jouw bruidsboeket. Op momenten dat je jouw handen even vrij wilt hebben, zoals tijdens het diner, kun je jouw bruidsboeket in het water zetten. Fijn voor jou én de bruidsbloemen!

Bruidsboeketten van Bloemenhuis Hofman

Maak jouw bruiloft onvergetelijk met onze mooiste trouwboeketten. Wij hebben drie prachtige bruidsboeketten samengesteld:

 • Elegant: een prachtig en klassiek bruidsboeket in de mooiste tinten wit.
 • Romantisch: een traditioneel gebonden bruidsboeket met roze bloemen.
 • Modern: een kleurrijk bruidsboeket in plukstijl.

De bruidsboeketten worden gebonden met lint of touw (afhankelijk van het gekozen boeket).

Bruidsboeket bestellen

Je bestelt heel eenvoudig jouw bruidsboeket online. We bieden een mooie collectie bruidsboeketten die altijd in de smaak zullen vallen. Van stijlvol wit, romantisch roze tot kleurrijk bruidsboeket, wij bezorgen het met liefde, overal in heel Nederland. Dankzij ons netwerk van lokale bloemisten, kunnen we deze mooie én persoonlijke belofte waarmaken.

Mocht je op korte termijn een bruidsboeket nodig hebben, bestel deze dan minimaal zeven dagen voor de gewenste leverdatum om de bloemist de tijd te geven jouw bruidsboeket tot in perfectie samen te stellen. Onze bloemist heeft dan ruim de tijd om de juiste en mooiste bloemen in te kopen en jouw bruidsboeket met veel liefde en zorg samen te stellen.

Iemand feliciteren met hun trouwdag

Wil je iemand feliciteren met hun trouwdag, dan adviseren we om een kijkje te nemen in ons assortiment jubileum boeketten. Als tip kun je bijvoorbeeld kiezen voor het boeket Gefeliciteerd trouwdag. Deze is speciaal samengesteld om iemand te feliciteren met hun trouwdag of huwelijksjubileum.