Rouwwerk - Met liefde

Er blijft een groot gemis achter wanneer je iemand verliest die je liefhebt. De liefde blijft voor altijd bestaan en je wilt graag een afscheid dat persoonlijk is en bij iemand past.

Bloemen creëren een persoonlijk en liefdevol moment van afscheid. Wij bieden een ruim assortiment bloemstukken dat met zorg is samengesteld. Met bloemen die, net als iedere persoon, uniek zijn. Van uitbundig tot ingetogen en van puur tot weelderig, zodat voor iedere persoon een passend bloemstuk kan worden gemaakt.

Wij staan voor je klaar en denken met je mee om het moment van afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. De meeste bloemstukken zijn het hele jaar te verkrijgen. Soms dient een enkele bloem te worden vervangen door een andere, omdat deze in een bepaald seizoen niet verkrijgbaar is. Daarnaast heeft ieder seizoen zijn eigen specifieke bloemen. Denk hierbij aan tulpen, pioenrozen, bessen en zonnebloemen. De stukken waarin deze bloemen zijn verwerkt, zijn alleen in bepaalde maanden beschikbaar en er worden vervangende bloemen gebruikt indien bloemen niet beschikbaar zijn.

Krans
rouwwerk

Krans rouwwerk

Een bloemstuk in de vorm van een krans wordt vaak gebruikt voor een herdenking of een afscheid. Het is een mooie en symbolische bindvorm die staat voor oneindigheid. De krans kan bij, tegen of naast de kist gezet worden. Ook kan een krans op een standaard gezet worden tijdens de afscheidsceremonie of herdenking.

Beschikbare afmetingen: variërend van 40 tot 80 cm.

Rouwwerk Pure schoonheid - Kruisvorm
Vanaf € 225,00
Rouwwerk Eeuwig hart - Hartvorm
Vanaf € 175,00
Rouwwerk Rozengeur - Hartvorm
Vanaf € 195,00
Rouwwerk Kleurgolf
Vanaf € 370,00

Ovaal
rouwwerk

Ovaal rouwwerk

Een ovaal is een klassiek-moderne bindwijze. Deze bindwijze wordt vaak gekozen omdat de bloemen, zowel compact als luchtig, mooi tot hun recht komen. De bindwijze kan klassiek worden samengesteld, maar ook in de zogenoemde plukstijl, waarmee het stuk een moderne uitstraling krijgt.

Beschikbare afmetingen: variërend van 50 tot 100 cm.

Rouwwerk Bloemenpracht
Vanaf € 230,00
Rouwwerk Pure weelde - Ovaal
Vanaf € 220,00
Rouwwerk Laatste kus - Ovaal
Vanaf € 200,00
Rouwwerk Omhelzing - Ovaal
Vanaf € 160,00

Rond
rouwwerk

Rond rouwwerk

Zoals de naam al aangeeft, wordt het bloemstuk rond samengesteld. Deze bindwijze staat ook bekend als Biedermeier. Het is mogelijk om meerdere ronde bloemstukken te kiezen en deze vervolgens te verbinden tot een geheel. Vanaf verschillende kanten zijn de bloemen in het ronde bloemstuk goed te zien.

Beschikbare afmetingen: Variërend van 25 tot 80 cm.

Rouwwerk Zachte knuffel
Vanaf € 145,00
Rouwwerk Zonnestraal - Rond
Vanaf € 125,00
Rouwwerk Schemerlicht - Biedermeier
Vanaf € 210,00
Rouwwerk Dankbaar - Biedermeier
Vanaf € 145,00

Druppel
rouwwerk

Druppel rouwwerk

Een druppel wordt vaak op de kist gelegd, maar is ook geschikt om naast de kist neer te leggen. Bloemen worden in een houder met vochtige oase gestoken en blijven daardoor langer houdbaar. De druppel geeft door zijn eigen­zinnige vorm een andere beleving dan een ronder bloemstuk.

Beschikbare afmetingen: variërend van 50 tot 110 cm.

Rouwwerk Puur klassiek - Druppel
Vanaf € 245,00
Rouwwerk Veldtuin - Druppel
Vanaf € 210,00
Rouwwerk Zonsondergang - Druppel
Vanaf € 195,00
Rouwwerk Bloemenkus - Druppel
Vanaf € 175,00

Rouwboeket

Het rouwboeket wordt op een speciale manier gebonden, waardoor iedere bloem in het liggende boeket goed tot zijn recht komt. Meestal wordt hiervoor een trapsgewijze manier van binden toegepast.

Beschikbare afmetingen: S, M, L.

Rouwwerk Elegant - Rouwboeket
Vanaf € 105,00
Rouwwerk Ingetogen - Rouwboeket
Vanaf € 70,00
Rouwwerk Bescheiden - Rouwboeket
Vanaf € 85,00
Rouwwerk Exotische tuin - Rouwboeket
Vanaf € 85,00

Boeket in
vaas

Boeket in vaas

Seizoensgevoelige of tere bloemen kunnen het best op de vaas geschikt worden. De vaas met het boeket kan bij de kist of op een zuil worden neergezet.

Beschikbare afmetingen: S, M, L.

Rouwwerk Elegant - Rouwboeket
Vanaf € 105,00
Rouwwerk Ingetogen - Rouwboeket
Vanaf € 70,00
Rouwwerk Bescheiden - Rouwboeket
Vanaf € 85,00
Rouwwerk Exotische tuin - Rouwboeket
Vanaf € 85,00

Kistbedekking

Kistbedekking

Kistbedekking betekent dat de volledige kist half, driekwart of geheel bedekt wordt door het bloem­stuk. Een kistbedekking past goed bij een persoon die hield van bloemen, planten of de natuur. In de kistbedekking kunnen ook persoonlijke items of een specifieke bloem-, hout- of plantensoort worden verwerkt. Van bijna ieder afgebeeld stuk is een kistbedekking te maken.

Beschikbare afmetingen: variërend van 110 tot 200 cm.

Rouwwerk Puur afscheid - Hele kistbedekking
Vanaf € 595,00
Rouwwerk Pure rozen - Hele kistbedekking
Vanaf € 595,00
Rouwwerk Vroege lente - Hele kistbedekking
Vanaf € 560,00
Rouwwerk Warme bes - Hele kistbedekking
Vanaf € 515,00

Specialie
vormen

Speciale vormen

Een hart, vlinder of vlieger. Er zijn speciale vormen beschikbaar voor een persoonlijk afscheid. Iedere vorm heeft een eigen betekenis. Een hartvorm staat symbool voor liefde en een vlinder of vlieger voor jeugdigheid. De speciale vormen zorgen ervoor dat je een bloemstuk kunt laten maken dat past bij de persoon.

Rouwwerk Pure schoonheid - Kruisvorm
Vanaf € 225,00
Rouwwerk Eeuwig hart - Hartvorm
Vanaf € 175,00
Rouwwerk Rozengeur - Hartvorm
Vanaf € 195,00
Rouwwerk Kleurgolf
Vanaf € 370,00