Rouwwerk

Het overlijden van een dierbare is een nare, maar onontkoombare gebeurtenis. Rouwbloemen kunnen u helpen om een dierbare op eigen wijze te gedenken en hem en/of haar een waardig en passend afscheid te geven. Ook kan een grafstuk een steuntje in de rug geven aan nabestaanden door hen op deze wijze uw medeleven te betuigen. Ieders leven is anders en ook ieders gedenkwijze is anders; het is dus van groot belang dat het rouwwerk, voor zover mogelijk, zoveel mogelijk past bij de dierbare. Niet alleen het rouwstuk zelf dient persoonlijk te zijn, maar de situatie vraagt ook in de omgang met u om persoonlijke aandacht. In een gesprek bespreken we in alle rust uw wensen en adviseren we u waar nodig, zodat we samen tot een gepast geheel komen.

Het overlijden van een dierbare is een nare, maar onontkoombare gebeurtenis. Rouwbloemen kunnen u helpen om een dierbare op eigen wijze te gedenken en hem en/of haar een waardig en passend afscheid te geven. Ook kan een grafstuk een steuntje in de rug geven aan nabestaanden door hen op deze wijze uw medeleven te betuigen. Ieders leven is anders en ook ieders gedenkwijze is anders; het is dus van groot belang dat het rouwwerk, voor zover mogelijk, zoveel mogelijk past bij de dierbare. Niet alleen het rouwstuk zelf dient persoonlijk te zijn, maar de situatie vraagt ook in de omgang met u om persoonlijke aandacht. In een gesprek bespreken we in alle rust uw wensen en adviseren we u waar nodig, zodat we samen tot een gepast geheel komen.

Toon 1-40 of 82 resultaten

per pagina
 1. Soms is stilte het enige wat over is om zachte tedere liefde te voelen. Deze roze stijl vertaald dit moment.Stille woorden - Hart kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 2. Soms is stilte het enige wat over is om zachte tedere liefde te voelen. Deze roze stijl vertaald dit moment.Stille woorden - Kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 3. Soms is stilte het enige wat over is om zachte tedere liefde te voelen. Deze roze stijl vertaald dit moment.Stille woorden - Ovaal kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 4. Hoe zwaar een afscheid kan zijn, deze stijl maakt het waardig en wonderlijk mooi.Wonderlijk mooi - Beer met toefje kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 5. Hoe zwaar een afscheid kan zijn, deze stijl maakt het waardig en wonderlijk mooi.Wonderlijk mooi - Kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 6. Hoe zwaar een afscheid kan zijn, deze stijl maakt het waardig en wonderlijk mooi.Wonderlijk mooi - Druppel kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 7. Groot verdriet is niet weg te nemen, maar deze stijl heeft alles in zich om het op een persoonlijke manier te verzachten.Groot verdriet - Ster kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 8. Groot verdriet is niet weg te nemen, maar deze stijl heeft alles in zich om het op een persoonlijke manier te verzachten.Groot verdriet - Kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 9. Groot verdriet is niet weg te nemen, maar deze stijl heeft alles in zich om het op een persoonlijke manier te verzachten.Groot verdriet - Druppel kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 10. Groot verdriet is niet weg te nemen, maar deze stijl heeft alles in zich om het op een persoonlijke manier te verzachten.Groot verdriet - Ovaal kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 11. Een prachtige stijl van ingetogen witVaarwel - Hele kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 12. Een prachtige stijl van ingetogen wit.Vaarwel - Halve kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 13. Zacht roze met wit zorgt voor een teder gevoel van dankbaarheid.Dankbaar - Hele kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 14. Zacht roze met wit zorgt voor een teder gevoel van dankbaarheid.Dankbaar - Halve kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 15. Elke pasteltint en bloem staat voor een fijne herinnering.Herinnering - Rouwboeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 16. Stilte - Hart

  € 230,00
  Stilte - Hart
  € 230,00
  Rustig wit ondersteunt de diepe stilte van verdriet in een bijzondere vorm.Stilte - Hart kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 17. Stilte - Kruis

  € 285,00
  Stilte - Kruis
  € 285,00
  Rustig wit ondersteunt de diepe stilte van verdriet in een bijzondere vorm.Stilte - Kruis kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 18. Wit en paars voor een liefdevol en ingetogen afscheid.Afscheid - Rouwboeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 19. Elke pasteltint en bloem staat voor een fijne herinnering.Herinnering - Hele kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 20. Elke pasteltint en bloem staat voor een fijne herinnering.Herinnering - Halve kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 21. Warme bonte kleuren laten het dierbare gevoel spreken.Dierbaar - Rouwboeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 22. Wit en paars voor een liefdevol en ingetogen afscheid.Afscheid - Druppel kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 23. Wit en paars voor een liefdevol en ingetogen afscheid.Afscheid - Gegroepeerd kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 24. Een kleurrijke sfeer als herinnering aan alle mooie momenten. Inclusief vaasMooie momenten - Rouwboeket in vaas kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 25. Warme bonte kleuren laten het dierbare gevoel spreken.Dierbaar - Hele kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 26. Warme bonte kleuren laten het dierbare gevoel spreken.Dierbaar - Halve kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 27. Een kleurrijke sfeer als herinnering aan alle mooie momenten.Mooie momenten - Hele kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 28. Een kleurrijke sfeer als herinnering aan alle mooie momenten.Mooie momenten - Halve kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 29. Het eeuwig licht blijft branden dankzij de combinatie van paars en geel.Eeuwig licht - Hele kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 30. Het eeuwig licht blijft branden dankzij de combinatie van paars en geel.Eeuwig licht - Halve kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 31. Deze stijl kenmerkt de zachte tedere liefde die oneindig groot blijft.Oneindig - Rouwboeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 32. Deze sfeer voor de blijvende verborgen aanwezigheid.Verborgen aanwezig - Kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 33. Deze stijl kenmerkt de zachte tedere liefde die oneindig groot blijft.Oneindig - Druppel kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 34. Deze stijl kenmerkt de zachte tedere liefde die oneindig groot blijft.Oneindig - Gegroepeerd kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 35. Kijk uit over een stil landschap met de combinatie van deze bloemen in zachte pasteltinten.Stil landschap - Kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 36. Deze stijl van 100% natuurlijke materialen zal opgaan in de eeuwige natuur. (met spagnum bodem)Eeuwige natuur - Hart kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 37. Deze stijl van 100% natuurlijke materialen zal opgaan in de eeuwige natuur. (met spagnum bodem)Eeuwige natuur - Gegroepeerd kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 38. Het gevoel van gemis is niet zomaar weg en blijft altijd. Deze stijl biedt steun aan dat gevoel en laat het zien. Omdat dat mag.Ik mis je - Hele kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 39. Het gevoel van gemis is niet zomaar weg en blijft altijd. Deze stijl biedt steun aan dat gevoel en laat het zien. Omdat dat mag.Ik mis je - Halve kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 40. Houd de liefde volop in leven met deze stijl van bonte zachte kleuren.Volop in het leven - Hele kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

Toon 1-40 of 82 resultaten

per pagina