Rouwwerk

Het overlijden van een dierbare is een nare, maar onontkoombare gebeurtenis. Rouwbloemen kunnen u helpen om een dierbare op eigen wijze te gedenken en hem en/of haar een waardig en passend afscheid te geven. Ook kan een grafstuk een steuntje in de rug geven aan nabestaanden door hen op deze wijze uw medeleven te betuigen.

Geen grafstuk hetzelfde

Ieders leven is anders en ook ieders gedenkwijze is anders; het is dus van groot belang dat het rouwwerk, voor zover mogelijk, zoveel mogelijk past bij de dierbare. Niet alleen het grafstuk zelf dient persoonlijk te zijn, maar de situatie vraagt ook in de omgang met u om persoonlijke aandacht. In een gesprek bespreken we in alle rust uw wensen en adviseren we u waar nodig, zodat we samen tot een gepast geheel komen.

Persoonlijke rouwlinten

Wij willen u graag de mogelijkheid bieden uw grafstukken en rouwbloemen een persoonlijke tint mee te geven. Zo drukken wij de rouwlinten zelf; gouden, zwarte of zilveren rouwlinten worden voorzien van een tekst die u zelf wenst. Op deze manier proberen we zo goed mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen om op gepaste wijze afscheid te nemen.

Voor een afspraak omtrent rouwwerk kunt u langskomen of bellen met (0521) 59 14 37. Ook kunt u natuurlijk vrijblijvend contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.