Planten

 

Planten brengen sfeer

Planten brengen een goede en gezellige sfeer met zich mee en zijn op dit moment populairder dan ooit. De plant past in verschillende interieur stijlen, dus je gaat er ongetwijfeld iemand erg gelukkig mee maken. We hebben gekozen voor planten die makkelijk te verzorgen zijn en er ook nog eens leuk uitzien. Twee vliegen in één klap. Ook leuk, heb je voor 14.00 uur besteld, dan wordt hij vandaag nog bezorgd. Bij jou thuis of bij je moeder, buurvrouw of collega... die keuze is aan jou!

Plant met pot bestellen

Geef een plant cadeau! Je wilt natuurlijk geen plant geven zonder pot, dus daarom leveren wij altijd onze planten met pot. Dat is in de prijs inbegrepen. Het kan zo zijn dat de pot afwijkt van de getoonde afbeelding. Afhankelijk van het assortiment wordt de pot gekozen bij de plant.

 

10 producten resultaten

per pagina
 1. De Pannenkoekenplant is weer helemaal terug van weggeweest. Makkelijk in de verzorging en wordt geleverd in bijpassende pot. Pot kan variëren.Pannenkoekenplant inclusief pot kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 2. De Aloë Vera is een populaire vetplant. Een echte blikvanger! Makkelijk in de verzorging en wordt geleverd in bijpassende pot. Pot kan variëren.Aloë Vera vetplant inclusief pot kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 3. De Anthurium zorgt voor kleur in huis, dankzij de prachtige rode bloemen. Hij is erg makkelijk in de verzorging. Wordt geleverd in bijpassende pot. Pot kan variëren.Anthurium inclusief pot kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 4. Wie kent deze plant niet? De Orchidee blijft erg populair. Hij is goed te verzorgen en wordt geleverd in bijpassende pot. De pot kan variëren.Orchidee inclusief pot kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 5. Een mooie groene plant is altijd leuk om te geven. De groene plant wordt geleverd in bijpassende pot. Zowel plant als pot kunnen variëren van de afbeelding.Groene plant inclusief pot kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 6. Peperomia

  € 21.95 € 16,95
  Peperomia
  € 21.95 € 16,95

  Deze groenblijvende plant staat graag op een lichte plek, maar niet in de felle zon. Een tot twee keer per week water geven. Incl. bijpassende pot. Peperomia bestaat uit een samenstelling van Peperomia en pot.. Het afgeleverde plant kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 7. Sanseveria

  € 21.95 € 29,95
  Sanseveria
  € 21.95 € 29,95

  De sanseveria wordt ook wel 'studentenplant' genoemd; supersterk. Prachtig voor op de studentenkamer, kantoor of in huis. Incl. bijpassende pot Sanseveria bestaat uit een samenstelling van Sanseveria, pot. Het afgeleverde plant kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 8. Orchidee

  € 21.95 € 22,95
  Orchidee
  € 21.95 € 22,95

  Deze mooie orchidee past overal. Wordt geleverd in bijpassende pot (type pot kan variëren). Orchidee bestaat uit een samenstelling van Orchidee, pot. Het afgeleverde plant kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 9. Spathiphyllum

  € 21.95 € 19,95
  Spathiphyllum
  € 21.95 € 19,95

  Deze plant wordt ook wel lepelplant genoemd. Sterke plant voor thuis, op kantoor of als cadeau. Incl. bijpassende pot. Spathiphyllum bestaat uit een samenstelling van Spathiphyllum, pot. Het afgeleverde plant kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 10. Anthurium

  € 21.95 € 24,95
  Anthurium
  € 21.95 € 24,95

  Deze plant heeft een bijzondere bloem. Leuk als cadeau, maar ook een aanwinst voor in uw eigen huiskamer. Geeft tevens sfeer op kantoor. Houdt van een licht plekje. Incl. bijpassende pot. Anthurium bestaat uit een samenstelling van Anthurium, pot. Het afgeleverde plant kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

10 producten resultaten

per pagina