Planten

Planten

5 producten resultaten

per pagina
 1. Anthurium

  Vanaf € 24,95
  Anthurium
  Vanaf € 24,95

  Deze plant heeft een bijzondere bloem. Leuk als cadeau, maar ook een aanwinst voor in uw eigen huiskamer. Geeft tevens sfeer op kantoor. Houdt van een licht plekje. Incl. bijpassende pot. Anthurium bestaat uit een samenstelling van Anthurium, pot. Het afgeleverde plant kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 2. Spathiphyllum

  Vanaf € 19,95
  Spathiphyllum
  Vanaf € 19,95

  Deze plant wordt ook wel lepelplant genoemd. Sterke plant voor thuis, op kantoor of als cadeau. Incl. bijpassende pot. Spathiphyllum bestaat uit een samenstelling van Spathiphyllum, pot. Het afgeleverde plant kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 3. Orchidee

  Vanaf € 22,95
  Orchidee
  Vanaf € 22,95

  Deze mooie orchidee past overal. Wordt geleverd in bijpassende pot (type pot kan variëren). Orchidee bestaat uit een samenstelling van Orchidee, pot. Het afgeleverde plant kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 4. Sanseveria

  Vanaf € 29,95
  Sanseveria
  Vanaf € 29,95

  De sanseveria wordt ook wel 'studentenplant' genoemd; supersterk. Prachtig voor op de studentenkamer, kantoor of in huis. Incl. bijpassende pot Sanseveria bestaat uit een samenstelling van Sanseveria, pot. Het afgeleverde plant kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 5. Peperomia

  Vanaf € 16,95
  Peperomia
  Vanaf € 16,95

  Deze groenblijvende plant staat graag op een lichte plek, maar niet in de felle zon. Een tot twee keer per week water geven. Incl. bijpassende pot. Peperomia bestaat uit een samenstelling van Peperomia en pot.. Het afgeleverde plant kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

5 producten resultaten

per pagina