Voor 14 uur besteld, vandaag bezorgd*
Wij bezorgen door heel Nederland
7 dagen vaasgarantie

Over ons

U kunt onze bloemenzaak al sinds januari 1986 in Diever vinden. Nadat we het pand eerst twee jaar gehuurd hebben, zijn we overgegaan tot de aankoop en hebben we de winkel in zijn geheel verbouwd. Met drie man sterk, waaronder eigenaren Henk en Dicky Hofman, werd er gestart met het opbouwen van de naam die Bloemenhuis Hofman inmiddels heeft opgebouwd in de gemeente Westerveld.

Verbouwen en uitbreiden

Geleidelijk aan begon het pand uit haar voegen te barsten door het steeds ruimere assortiment dat aangeboden werd. In 1994 besloten we dan ook om de winkel in zijn gehele lengte uit te breiden. Niet alleen het assortiment werd steeds breder, ook ons team van goed opgeleide bloemisten breidde zich steeds meer uit, evenals de naamsbekendheid in de regio.

Filiaal in Dwingeloo

In 2000 kregen we de kans op een pand in Dwingeloo over te nemen; een prachtig authentiek pand, midden op de brink. Deze kans konden wij niet laten liggen en in februari van dat jaar openden wij dan ook ons filiaal aan de Brink nr. 45. Door de jaren heen zorgde de werkdruk van twee bloemenzaken er echter voor dat we bij beide niet meer optimaal de puntjes op de i konden zetten en de aandacht konden geven die we graag wilden. Na 10 mooie jaren, besloten we in juli 2010 dan ook de deuren van ons filiaal in Dwingeloo te sluiten en ons volledig te concentreren op onze locatie in Diever.

Restyling

De sluiting van Dwingeloo, evenals de wens om te willen inspelen op nieuwe trends en nog beter tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van de klant, heeft ertoe geleidt dat we onze bloemenwinkel in Diever in de zomer van 2010 een complete restyling hebben gegeven. Er vond een interne verbouwing plaats op basis van nieuwe, frisse ideeën die door het hele team van medewerkers aangedragen werden en een open huis volgde. Het gevolg is de trendy bloemenzaak die u tot op heden kunt bezoeken.

Inmiddels bestaat Bloemenhuis Hofman in januari van 2011 al 25 jaar en staan wij met ons gehele team van deskundige bloemisten dagelijks voor u klaar.