Bruidsboeketten

Maak uw trouwdag compleet met de mooiste bruidsboeketten en bloemstukken, die ervoor zorgen dat u die ene speciale dag net iets persoonlijker maakt door het bloemenwerk af te stemmen op uw persoonlijke smaak. Voor de mooiste dag van uw leven kunt u bij ons terecht als het gaat om:

  • bruidsboeket;
  • corsages;
  • bloemen voor de kerk en bruidslocatie;
  • bloemstuk voor op de trouwauto;
  • bloemstukken voor de feestlocatie;
  • tafeldecoraties
  • boeketten voor de bruidsmeisjes en –jongens.

Bruidsbloemen bezorgen

Of u nu in Diever, Dwingeloo of ergens anders in de gemeente Westerveld trouwt, of in het noorden van het land: uw bruidsbloemen kunnen in het noorden van nederland op elke locatie bezorgd worden. U bent hierdoor niet gebonden aan de plaatselijke bloemist, maar kunt altijd bij ons terecht, zodat u verzekerd bent van de persoonlijke aandacht die zo belangrijk is op deze speciale dag.

Ideeën opdoen voor uw bruiloft

Om een idee te krijgen van wat er mogelijk is en om te kijken wat het beste bij u past, bieden wij u de mogelijkheid om ideeën op te doen in boeken met tal van voorbeelden van bruidsboeketten en andere bloemstukken voor op uw bruiloft. U kunt dan in alle rust thuis bekijken en bespreken wat uw wensen en behoeften zijn. Ook staan onze ervaren bloemisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren, ook als u nog niet gevonden heeft wat u zocht of u het net even iets anders wilt.

Weet u (al) wat u wilt?

Laat ons dit dan weten, zodat we een afspraak kunnen maken om, onder het genot van een kopje koffie of thee, uw wensen en behoeften te bespreken. Geeft u de voorkeur aan uitgebreide en grootse bloemstukken of aan een enkele bloem als bruidsboeket, klassiek of modern: dit is mogelijk.

We adviseren u waar nodig om uw trouwdag, als het gaat om bruidsbloemen, helemaal af te maken. Kom langs, of neem vrijblijvend contact met ons op (0521) 59 14 37.