Bloemist
De Tike

Bloemist De Tike

Ben je opzoek naar een bloemist in De Tike? Wij zijn dé bloemist De Tike! Wij regelen de bezorging van mooie boeketten bloemen in De Tike en de omgeving van De Tike. Laat vandaag nog bloemen bezorgen door de lokale bloemist De Tike. Op werkdagen voor 13.30 uur besteld = vandaag nog in De Tike bezorgd(Zaterdag voor 11.30u). Wij verzorgen de bezorging van bloemen in De Tike en zijn al meer dan 35 jaar actief in het bloemenvak! De bloemist De Tike regelt mooie boeketten bloemen in De Tike. Ook voor het verzorgen van rouwbloemen of mooi rouwboeketten in De Tike kan je bij ons terecht.

Best verkochte boeket in De Tike

Boeket Allure
Vanaf € 34,95
Boeket Kroonjuweel
Vanaf € 49,95
Boeket Seizoensverrassing
Vanaf € 17,95
Boeket Kleurexplosie
Vanaf € 49,95

Bloemen bezorgen
De Tike

Bloemen bezorgen in De Tike

Bloemen bezorgen in De Tike was nog nooit zo eenvoudig. Wie wordt er nou niet blij van een bos bloemen? Wanneer je onverwachts een bos bloemen thuisbezorgd krijgt, dan kan je dag niet meer stuk. Bent je opzoek naar een bloemist in De Tike? Wij zijn jouw online bloemist voor het regelen van bloemen bezorgen in De Tike . Laat je bloemen bezorgen in De Tike door de lokale bloemist uit De Tike of omgeving. Onze bloemisten bezorgen zes dagen per week mooie boeketten in De Tike.

Boeket van de maand in De Tike

Maandboeket Mei
Vanaf € 28,95

Bloemenzaak
De Tike

Bloemenzaak De Tike

Ben je opzoek naar een bloemenzaak in De Tike of een bloemenzaak in de omgeving van De Tike voor de bezorging bloemen in De Tike? Bloemenhuis Hofman is de online bloemenzaak voor het bestellen van bloemen en laten bezorgen in De Tike. In onze online bloemenzaak (webshop) vind je een ruim assortiment aan boeketten en planten om te laten bezorgen in De Tike. Wij bieden de mooiste boeketen aan in onze online bloemenzaak om te laten versturen naar De Tike. Je vind dagelijks unieke verse boeketten en een wisselend assortiment aan boeketten in onze online bloemenzaak in De Tike. Via onze online bloemenzaak TEST verzorgen wij de bezorging van de mooiste boeketten in De Tike. Bestel vandaag nog bloemen in onze online bloemenzaak voor bezoring in De Tike.

Populaire Verrassingsboeketten

Boeket Subliem
Vanaf € 49,95
Boeket Kleurexplosie
Vanaf € 49,95

Bloemenwinkel
De Tike

Bloemenwinkel De Tike

Wij bieden een ruime keuze aan boeketten welke wij voor u bezorgen in De Tike. Bestel via onze shop snel en gemakkelijk één van onze boeketten en laat deze bezorgen in De Tike. Is de ontvanger niet thuis tijdens de bezorgen van het boeket bloemen in De Tike. Dan wordt de bestelling bij een van de buren afgegeven en krijgt de ontvanger een briefje in de bus. Mochten de buren niet thuis zijn, dan zal de bloemist uit de omgeving van De Tike het later op de dag nogmaals proberen.

Best verkochte boeketten geboorte

Boeket Boeket jongen
Vanaf € 25,95
Boeket Meisje boeket
Vanaf € 25,95

Bloemen bestellen
De Tike

Bloemen bestellen De Tike

Wil je online bloemen bestellen en laten bezorgen in De Tike? Dat kan gemakkelijk via onze webshop. Wij laten de bloemen bezorgen in De Tike via onze lokale bloemist van De Tike en omstreken, wij bezorgen verse bloemen bij jouw thuis. Wie wordt er nou niet blij van een bos bloemen?

Bloemen met extra cadeau

Maandboeket Mei
Vanaf € 28,95
Luxe verrassing
Vanaf € 34,95
Boeket Vrolijk plukboeket
Vanaf € 26,95
Boeket Liefdevol moment
Vanaf € 31,95


Bloemen bestellen en versturen naar De Tike was nog nooit zo eenvoudig

Bij ons bestel je de mooiste boeketten bloemen en de lokale bloemist in TEst bezorgd deze dezelfde dag nog op ieder gewenst adres in De Tike. Wij werken samen met de lokale bloemisten in De Tike en regelen het bezorgen van bloemen door heel Nederland. Bloemen altijd vers bij de bezorging. Daarnaast geven wij 7 dagen vaasgarantie op alle boeketten die wij laten bezorgen in De Tike en omgeving.
 • Maandboeket Mei
  Vanaf € 28,95
 • Cadeauset Royaal
  Vanaf € 46,95
 • Maandboeket Mei
  Vanaf € 28,95
 • Bloemstuk Puur
  € 49,95

NEEM CONTACT OP

Heb je hulp nodig bij je bestelling?

Wij zijn telefonsch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00u tot 16.00u en op zaterdag van 9.00u tot 13.00u per telefoon als e-mail.

BLOEMEN ONLINE BESTELLEN

In slechts een paar eenvoudige stappen

Kies je favoriete boeket met een persoonlijke boodschap. Kies een voorkeursbezorgmoment en geef de adresgegevens door. Wij verzorgen de rest.

7 DAGEN VAASGARANTIE

Op al onze geleverde boeketten

Hangen de bloemen na een paar dagen al slap? Maak dan gebruik van onze 7 dagen vaasgarantie service. Bloemen blijven natuurproducten

VANDAAG BLOEMEN BEZORGD

Op elke adres in Nederland

Op werkdagen voor 13.30u besteld (zaterdag voor 11.30u), is vandaag nog bezorgd. Bezorgening op de Waddeneilanden kan een dag langer duren


Plant bezorgen in De Tike

Maak de wereld een beetje groener met een mooie plant in huis. Kamerplanten zijn niet alleen een enorme toevoeging voor de inrichting van je huis, ze zijn ook goed voor het binnenklimaat! Planten bestellen en laten bezorgen in De Tike doe je eenvoudig en snel via onze webshop. Bestel een plant en laat deze bezorgen door onze lokale bloemisten in De Tike
 • Plant Witte orchidee incl. pot
  € 29,95
 • Plant Pannenkoekenplant incl. pot
  € 24,95
 • Plant Plantverrassing
  Vanaf € 29,95
 • Plant Lepelplant incl. pot
  € 24,95

Dé Bloemist De Tike

Zoek niet verder naar een bloemist in De Tike, want de meest mooie boeketten en verse bloemen vindt u bij Bloemenhuis Hofman. Wij zijn de bloemist voor het regelen van de bezorging van boeketten in De Tike. Onze Fleurop bloemisten bezorgen de mooiste boeketten in De Tike. Wij werken samen met de lokale bloemist in De Tike en bieden een mooi en ruim assortiment aan prachtige boeketten, mooie planten, bloemstukken en niet te vergeten rouwbloemen. Jouw bestelde bloemen en planten worden bezorgt door de lokale Fleurop bloemist in De Tike. Deze Fleurop bloemist in De Tike is gevestigd in De Tike of de nabije omgeving van De Tike. De Fleurop bloemist in De Tike krijgt dagelijks verse bloemen geleverd. Als er geen Fleurop Bloemist is gevestigd in De Tike dan wordt de bestelling verzorgd door de dichtstbijzijnde Fleurop Bloemist in de buurt van De Tike.

Bloemenwinkel in De Tike

Ben je opzoek naar een bloemenwinkel in De Tike? Wij werken samen met de lokale bloemist in De Tike. Bloemenhuis Hofman is de online bloemenwinkel in De Tike voor het bezorgen van de mooiste boeketten bloemen in De Tike. Onze (online) bloemenwinkel in De Tike bevat een ruime keuze aan kleurrijke boeketten. Bestellen van een mooi boeket in De Tike gaat gemakkelijk en snel via onze webshop.

Vandaag bloemen bezorgen in De Tike

Vandaag bloemen bezorgen in De Tike is mogelijk als je voor 13.30 uur je bloemen online bij ons bestelt. Wij zin de online bloemist in De Tike en bezorgen vandaag nog de bloemen in De Tike. Let op, dat je op zaterdag voor 11.30 uur je bloemen besteld om deze vandaag nog te laten bezorgen door de bloemist in De Tike. Bloemen gratis bezorgen in De Tike. Gratis bloemen laten bezorgen in De Tike, dat wil natuurlijk iedereen. Maar gratis bloemen bezorgen in De Tike is niet gratis, want de kosten voor de het gratis bezorgen van bloemen in De Tike zullen op het boeket in Mindering worden gebracht

Bloemen bestellen De Tike

Wil je online bloemen bestellen en laten bezorgen in De Tike? Dat kan bij jouw online bloemist, de online bloemist in De Tike en omstreken, wij regeln het bezorgen verse bloemen bij jouw thuis in De Tike en omgeving. Wij werken samen met de lokale fleurop bloemist in De Tike. De dichtstbijzijnde lokale Fleurop bloemist in De Tike of in de buurt van De Tike zal de bloemen bij je thuisbezorgen. Vanaf het moment dat je bij ons een bestelling hebt geplaatst, gaat de FLeurop bloemist in De Tike aan de slag om de boeketten te schikken met dagverse bloemen. Zodra het boeket klaar is, gaat deze met de bezorgdienst mee. Zo bezorgen wij het desbetreffende boeket bij je dierbare vriendin, zus, moeder, kennis of relatie. Natuurlijk met een 7 dagen vaasgarantie.