Bloemist
De Kiel

Bloemist De Kiel

Ben je opzoek naar een bloemist in De Kiel? Wij zijn dé bloemist De Kiel! Wij regelen de bezorging van mooie boeketten bloemen in De Kiel en de omgeving van De Kiel. Laat vandaag nog bloemen bezorgen door de lokale bloemist De Kiel. Op werkdagen voor 13.30 uur besteld = vandaag nog in De Kiel bezorgd(Zaterdag voor 11.30u). Wij verzorgen de bezorging van bloemen in De Kiel en zijn al meer dan 35 jaar actief in het bloemenvak! De bloemist De Kiel regelt mooie boeketten bloemen in De Kiel. Ook voor het verzorgen van rouwbloemen of mooi rouwboeketten in De Kiel kan je bij ons terecht.

Best verkochte boeket in De Kiel

Boeket Allure
Vanaf € 34,95
Boeket Kroonjuweel
Vanaf € 49,95
Boeket Seizoensverrassing
Vanaf € 17,95
Boeket Kleurexplosie
Vanaf € 49,95

Bloemen bezorgen
De Kiel

Bloemen bezorgen in De Kiel

Bloemen bezorgen in De Kiel was nog nooit zo eenvoudig. Wie wordt er nou niet blij van een bos bloemen? Wanneer je onverwachts een bos bloemen thuisbezorgd krijgt, dan kan je dag niet meer stuk. Bent je opzoek naar een bloemist in De Kiel? Wij zijn jouw online bloemist voor het regelen van bloemen bezorgen in De Kiel . Laat je bloemen bezorgen in De Kiel door de lokale bloemist uit De Kiel of omgeving. Onze bloemisten bezorgen zes dagen per week mooie boeketten in De Kiel.

Boeket van de maand in De Kiel

Maandboeket Mei
Vanaf € 28,95

Bloemenzaak
De Kiel

Bloemenzaak De Kiel

Ben je opzoek naar een bloemenzaak in De Kiel of een bloemenzaak in de omgeving van De Kiel voor de bezorging bloemen in De Kiel? Bloemenhuis Hofman is de online bloemenzaak voor het bestellen van bloemen en laten bezorgen in De Kiel. In onze online bloemenzaak (webshop) vind je een ruim assortiment aan boeketten en planten om te laten bezorgen in De Kiel. Wij bieden de mooiste boeketen aan in onze online bloemenzaak om te laten versturen naar De Kiel. Je vind dagelijks unieke verse boeketten en een wisselend assortiment aan boeketten in onze online bloemenzaak in De Kiel. Via onze online bloemenzaak TEST verzorgen wij de bezorging van de mooiste boeketten in De Kiel. Bestel vandaag nog bloemen in onze online bloemenzaak voor bezoring in De Kiel.

Populaire Verrassingsboeketten

Boeket Subliem
Vanaf € 49,95
Boeket Kleurexplosie
Vanaf € 49,95

Bloemenwinkel
De Kiel

Bloemenwinkel De Kiel

Wij bieden een ruime keuze aan boeketten welke wij voor u bezorgen in De Kiel. Bestel via onze shop snel en gemakkelijk één van onze boeketten en laat deze bezorgen in De Kiel. Is de ontvanger niet thuis tijdens de bezorgen van het boeket bloemen in De Kiel. Dan wordt de bestelling bij een van de buren afgegeven en krijgt de ontvanger een briefje in de bus. Mochten de buren niet thuis zijn, dan zal de bloemist uit de omgeving van De Kiel het later op de dag nogmaals proberen.

Best verkochte boeketten geboorte

Boeket Boeket jongen
Vanaf € 25,95
Boeket Meisje boeket
Vanaf € 25,95

Bloemen bestellen
De Kiel

Bloemen bestellen De Kiel

Wil je online bloemen bestellen en laten bezorgen in De Kiel? Dat kan gemakkelijk via onze webshop. Wij laten de bloemen bezorgen in De Kiel via onze lokale bloemist van De Kiel en omstreken, wij bezorgen verse bloemen bij jouw thuis. Wie wordt er nou niet blij van een bos bloemen?

Bloemen met extra cadeau

Maandboeket Mei
Vanaf € 28,95
Luxe verrassing
Vanaf € 34,95
Boeket Vrolijk plukboeket
Vanaf € 26,95
Boeket Liefdevol moment
Vanaf € 31,95


Bloemen bestellen en versturen naar De Kiel was nog nooit zo eenvoudig

Bij ons bestel je de mooiste boeketten bloemen en de lokale bloemist in TEst bezorgd deze dezelfde dag nog op ieder gewenst adres in De Kiel. Wij werken samen met de lokale bloemisten in De Kiel en regelen het bezorgen van bloemen door heel Nederland. Bloemen altijd vers bij de bezorging. Daarnaast geven wij 7 dagen vaasgarantie op alle boeketten die wij laten bezorgen in De Kiel en omgeving.
 • Maandboeket Mei
  Vanaf € 28,95
 • Cadeauset Royaal
  Vanaf € 46,95
 • Maandboeket Mei
  Vanaf € 28,95
 • Bloemstuk Puur
  € 49,95

NEEM CONTACT OP

Heb je hulp nodig bij je bestelling?

Wij zijn telefonsch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00u tot 16.00u en op zaterdag van 9.00u tot 13.00u per telefoon als e-mail.

BLOEMEN ONLINE BESTELLEN

In slechts een paar eenvoudige stappen

Kies je favoriete boeket met een persoonlijke boodschap. Kies een voorkeursbezorgmoment en geef de adresgegevens door. Wij verzorgen de rest.

7 DAGEN VAASGARANTIE

Op al onze geleverde boeketten

Hangen de bloemen na een paar dagen al slap? Maak dan gebruik van onze 7 dagen vaasgarantie service. Bloemen blijven natuurproducten

VANDAAG BLOEMEN BEZORGD

Op elke adres in Nederland

Op werkdagen voor 13.30u besteld (zaterdag voor 11.30u), is vandaag nog bezorgd. Bezorgening op de Waddeneilanden kan een dag langer duren


Plant bezorgen in De Kiel

Maak de wereld een beetje groener met een mooie plant in huis. Kamerplanten zijn niet alleen een enorme toevoeging voor de inrichting van je huis, ze zijn ook goed voor het binnenklimaat! Planten bestellen en laten bezorgen in De Kiel doe je eenvoudig en snel via onze webshop. Bestel een plant en laat deze bezorgen door onze lokale bloemisten in De Kiel
 • Plant Witte orchidee incl. pot
  € 29,95
 • Plant Pannenkoekenplant incl. pot
  € 24,95
 • Plant Plantverrassing
  Vanaf € 29,95
 • Plant Lepelplant incl. pot
  € 24,95

Dé Bloemist De Kiel

Zoek niet verder naar een bloemist in De Kiel, want de meest mooie boeketten en verse bloemen vindt u bij Bloemenhuis Hofman. Wij zijn de bloemist voor het regelen van de bezorging van boeketten in De Kiel. Onze Fleurop bloemisten bezorgen de mooiste boeketten in De Kiel. Wij werken samen met de lokale bloemist in De Kiel en bieden een mooi en ruim assortiment aan prachtige boeketten, mooie planten, bloemstukken en niet te vergeten rouwbloemen. Jouw bestelde bloemen en planten worden bezorgt door de lokale Fleurop bloemist in De Kiel. Deze Fleurop bloemist in De Kiel is gevestigd in De Kiel of de nabije omgeving van De Kiel. De Fleurop bloemist in De Kiel krijgt dagelijks verse bloemen geleverd. Als er geen Fleurop Bloemist is gevestigd in De Kiel dan wordt de bestelling verzorgd door de dichtstbijzijnde Fleurop Bloemist in de buurt van De Kiel.

Bloemenwinkel in De Kiel

Ben je opzoek naar een bloemenwinkel in De Kiel? Wij werken samen met de lokale bloemist in De Kiel. Bloemenhuis Hofman is de online bloemenwinkel in De Kiel voor het bezorgen van de mooiste boeketten bloemen in De Kiel. Onze (online) bloemenwinkel in De Kiel bevat een ruime keuze aan kleurrijke boeketten. Bestellen van een mooi boeket in De Kiel gaat gemakkelijk en snel via onze webshop.

Vandaag bloemen bezorgen in De Kiel

Vandaag bloemen bezorgen in De Kiel is mogelijk als je voor 13.30 uur je bloemen online bij ons bestelt. Wij zin de online bloemist in De Kiel en bezorgen vandaag nog de bloemen in De Kiel. Let op, dat je op zaterdag voor 11.30 uur je bloemen besteld om deze vandaag nog te laten bezorgen door de bloemist in De Kiel. Bloemen gratis bezorgen in De Kiel. Gratis bloemen laten bezorgen in De Kiel, dat wil natuurlijk iedereen. Maar gratis bloemen bezorgen in De Kiel is niet gratis, want de kosten voor de het gratis bezorgen van bloemen in De Kiel zullen op het boeket in Mindering worden gebracht

Bloemen bestellen De Kiel

Wil je online bloemen bestellen en laten bezorgen in De Kiel? Dat kan bij jouw online bloemist, de online bloemist in De Kiel en omstreken, wij regeln het bezorgen verse bloemen bij jouw thuis in De Kiel en omgeving. Wij werken samen met de lokale fleurop bloemist in De Kiel. De dichtstbijzijnde lokale Fleurop bloemist in De Kiel of in de buurt van De Kiel zal de bloemen bij je thuisbezorgen. Vanaf het moment dat je bij ons een bestelling hebt geplaatst, gaat de FLeurop bloemist in De Kiel aan de slag om de boeketten te schikken met dagverse bloemen. Zodra het boeket klaar is, gaat deze met de bezorgdienst mee. Zo bezorgen wij het desbetreffende boeket bij je dierbare vriendin, zus, moeder, kennis of relatie. Natuurlijk met een 7 dagen vaasgarantie.