Bloemenabonnement

Bij de entree van uw bedrijf, als cadeau om te geven of voor uzelf op de keukentafel: mooi en handig! Het bloemenabonnement van Bloemenhuis Hofman, zowel voor bedrijven als particulieren.

Altijd verse bloemen of planten

Uw huis of bedrijf kan altijd voorzien zijn van verse bloemstukken, stijlvolle planten of verzorgde boeketten, zonder dat u hier moeite voor hoeft te doen. Als u het een week bijzonder druk heeft gehad en geen tijd heeft gehad om even bij de bloemist langs te gaan, kunt u toch te allen tijde genieten van fleurige bloemen en planten in huis en/of hoeft u zich geen zorgen te maken over de uitstraling van uw bedrijf; het ziet er altijd verzorgd uit.

Naar uw wens, maar toch ook divers

U bepaalt zelf de stijl, omvang, prijsklasse, en eventueel zelfs kleur van uw boeketten. Wilt u met of zonder vaas? Tijdens het aangaan van het bloemenabonnement bespreken we wat uw wensen zijn en met welke frequentie u bloemen of planten wilt ontvangen. Elke week, om de week, eens per maand; welke frequentie u ook kiest, u kunt iedere keer genieten van verse, maar toch ook iedere keer net iets andere boeketten of bloemstukken, passend binnen uw stijl.

Gratis boeket

Een abonnement op bloemen is niet alleen mooi en handig, maar brengt u ook nog eens voordeel. Wanneer u een bloemenabonnement (voor 11 keer ) afsluit bij Bloemenhuis Hofman, ontvangt u een gratis boeket bloemen. Extra aantrekkelijk dus, ook om te geven.

Laten bezorgen of afhalen

De bloemen en planten kunnen elke week, maand of andere frequentie op de door u gewenste dag bij uw huis of bedrijf bezorgd worden. Zo heeft u er geen omkijken naar. U kunt er ook voor kiezen de bloemen af te halen, zodat u er altijd verzekerd van bent dat er een boeketje naar uw wens voor u klaar staat bij Bloemenhuis Hofman.

Kom bij ons langs voor meer informatie en/of het afsluiten van een bloemenabonnement, of neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op via (0521) 59 14 37.

Geen regelmaat, maar wel voordeel?

Wilt u geen vaste frequentie, maar toch profiteren van voordelige bloemen en planten? Met onze klantenkaart spaart u bij iedere aankoop voor gratis bloemen. Heeft u op een gegeven moment €150,- bij ons besteed, dan krijgt u een extra €7,- om te besteden van ons cadeau.