Tulpen boeket

Het is weer tulpentijd! Vanaf januari t/m april zijn er weer volop tulpen. Speciaal voor deze periode hebben we een aantal boeketten gemaakt met tulpen én zijn er natuurlijk ook mono-boeketten met uitsluitend tulpen. Wees er snel bij, want voordat je het weet is het seizoen alweer voorbij!


Waar komt de naam vandaan?
Bijna iedereen denkt dat het een oer-hollandse bloem is, maar eigenlijk is deze afkomstig uit Iran, Afghanistan en Kazachstan. De Tulp is dan ook vernoemd naar de tulband. Oorspronkelijk heet de tulp namelijk: Tulipan. Dat betekent tulband.  Zoals net al gezegd, komt de Tulp oorspronkelijk niet uit Nederland. Dat neemt niet weg dat 'onze' tulpen ondertussen wereldberoemd zijn. Nederland is dan ook de wereldleider als het gaat om de export van tulpen en tulpenbollen.

Jaarlijks wordt in de lente in de welbekende Keukenhof een prachtige expositie gemaakt van miljoenen tulpen. Het is zeker een aanrader om alle mooie tulpen te gaan bewonderen!

6 producten resultaten

per pagina
 1. Fuchsia tulp

  € 21.95 € 19,95
  Fuchsia tulp
  € 21.95 € 19,95

  Het is weer tijd voor tulpen! Met dit prachtige fuchsia tulpenboeket maak je iedereen blij. Het afgeleverde boeket tulpen kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 2. Zachte tulp

  € 21.95 € 19,95
  Zachte tulp
  € 21.95 € 19,95

  Het is weer tijd voor tulpen! Prachtig tulpenboeket in zachte pasteltinten, ideaal om een mooi gebaar te maken. Het afgeleverde boeket tulpen kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 3. Vrolijke tulp

  € 21.95 € 24,95
  Vrolijke tulp
  € 21.95 € 24,95

  Het is weer tijd voor tulpen! Altijd een goede keuze, dit vrolijke boeket van rood-oranje tulpen. Het afgeleverde boeket tulpen kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 4. Winter tulp

  € 21.95 € 26,95
  Winter tulp
  € 21.95 € 26,95

  Het is weer tijd voor tulpen! Traditioneel tulpenboeket in winterwitte kleuren, inclusief vaas. Het afgeleverde boeket tulpen kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 5. Kleurrijke tulp

  € 21.95 € 24,95
  Kleurrijke tulp
  € 21.95 € 24,95
  Van dit kleurrijke tulpenboeket wordt toch iedereen vrolijk? Leuk om te geven!Kleurrijke tulp kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 6. Geef de warmte in huis met dit mooie tulpenboeket wat zorgt voor extra warmte in huis.Warm tulpenboeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

6 producten resultaten

per pagina