Wij bezorgen in heel Nederland!
Werkdagen voor 13.30u besteld = vandaag bezorgd*
Al 35+ jaar Vakbloemist
Bezorgd door de lokale bloemist
Rouwwerk Eeuwige natuur - Gegroepeerd

Rouwwerk Eeuwige natuur - Gegroepeerd

Rouwwerk Stil landschap – Druppel

Rouwwerk Stil landschap – Druppel

Rouwwerk Schemerlicht - Vlinder

€ 435,00
Voel het vertrouwen en de geborgenheid met dit prachtige stuk van kleuren in natuurlijk schemerlicht.Schemerlicht - Vlinder kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
500868105
Uitvaartdatum
Uitvaarttijd
 :  

Omschrijving Schemerlicht - Vlinder


Voel het vertrouwen en de geborgenheid met dit prachtige stuk van kleuren in natuurlijk schemerlicht.Schemerlicht - Vlinder kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn..


Bestel Schemerlicht - Vlinder nu


Bestel jouw bloemen vandaag voor 14:00 en laat deze bloemen ook vandaag nog bezorgen!

Iemand verliezen die je liefhebt

Er blijft een groot gemis achter wanneer je iemand verliest die je liefhebt. De liefde blijft voor altijd bestaan en je wilt graag een afscheid dat persoonlijk is en bij iemand past. Bloemen creëren een persoonlijk en liefdevol moment van afscheid. Met bloemen die, net als iedere persoon, uniek zijn. Van uitbundig tot ingetogen en van puur tot weelderig, zodat voor iedere persoon een passend bloemstuk kan worden gemaakt.

Rouwwerk bestellen

Bij ons je op elk moment van de dag, 7 dagen per week een prachtig rouwboeket bestellen. Of je nu wilt dat het boeket bij je thuis, in de kerk of bij het uitvaartcentrum wordt bezorgd, wij zorgen er altijd voor dat het op de juiste tijd en plaats arriveert.

Tijdens het bestelproces kan je de gewenste bezorgdatum opgeven en tevens heb je de mogelijkheid om extra opmerkingen toe te voegen.

Rouwlint & voorbeelden

Je kunt een persoonlijke groet op een rouwlint laten drukken. Een rouwlint bestaat meestal uit twee linten. Op het ene lint kun je een persoonlijke groet plaatsen en op het andere lint de naam of namen van de nabestaanden. Het is begrijpelijk dat het bedenken van een tekst in zo'n moeilijke periode lastig kan zijn. Daarom hebben we hieronder een paar voorbeelden van teksten voor op een rouwlint verzameld.

  • Een laatste (lieve) groet
  • Rust zacht / Rust in vrede
  • Met grote dankbaarheid
  • Dag lieve / Dag beste
  • Woorden schieten tekort
  • We zullen je missen
  • Ik zal je nooit vergeten 
  • We houden van je  
  • Voor altijd in ons hart
  • Bedankt voor je liefde