Ovaal

5 producten resultaten

per pagina
 1. Rouwarrangement ovaal wit

  € 21.95 € 125,00
  Rouwarrangement ovaal wit
  € 21.95 € 125,00

  Roos, gerbera en gipskruid zijn in ovaalvorm opgestoken, excl. lint. Rouwarrangement ovaal wit bestaat uit een samenstelling van Roos, gerbera, gipskruid, leeuwenbek (vervangbaar) groenmateriaal. Het afgeleverde Rouwwerk kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 2. Rouwarrangement ovaal

  € 21.95 € 75,00
  Rouwarrangement ovaal
  € 21.95 € 75,00

  Diverse bloemen samengevoegd tot een kleurrijk ovaal arrangement. Excl. lint Rouwarrangement ovaal bestaat uit een samenstelling van Gerbera, roos, eustoma, veronica, limonium (vervangbaar), groenmateriaal. Het afgeleverde Rouwwerk kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 3. Soms is stilte het enige wat over is om zachte tedere liefde te voelen. Deze roze stijl vertaald dit moment.Stille woorden - Ovaal kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 4. Groot verdriet is niet weg te nemen, maar deze stijl heeft alles in zich om het op een persoonlijke manier te verzachten.Groot verdriet - Ovaal kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 5. Omarm me - Ovaal

  € 130,00
  Omarm me - Ovaal
  € 130,00
  De krachtige kleuren van deze sfeer vertalen de kracht van een steunende omarming.Omarm me - Ovaal kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

5 producten resultaten

per pagina