Druppel

6 producten resultaten

per pagina
 1. Druppel rozen

  € 21.95 € 175,00
  Druppel rozen
  € 21.95 € 175,00

  Druppelvormig arrangement van rozen. Tijdloos prachtig. Excl. lint. Druppel rozen bestaat uit een samenstelling van Roos, eucalyptus, groenmateriaal. Het afgeleverde Rouwwerk kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 2. Hoe zwaar een afscheid kan zijn, deze stijl maakt het waardig en wonderlijk mooi.Wonderlijk mooi - Druppel kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 3. Groot verdriet is niet weg te nemen, maar deze stijl heeft alles in zich om het op een persoonlijke manier te verzachten.Groot verdriet - Druppel kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 4. Wit en paars voor een liefdevol en ingetogen afscheid.Afscheid - Druppel kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 5. Deze stijl kenmerkt de zachte tedere liefde die oneindig groot blijft.Oneindig - Druppel kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 6. De krachtige kleuren van deze sfeer vertalen de kracht van een steunende omarming.Omarm me - Druppel kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

6 producten resultaten

per pagina