Luxe boeketten

Met onze luxe boeketten weet je zeker dat je jezelf of iemand anders helemaal blij maakt. Onze luxe boeketten zijn net even wat meer dan een standaard boeket bloemen. We bieden een ruime keuze aan luxe boeketten. Ook voor onze luxe boeketten geldt; vandaag voor 14.00uur besteld is dezelfde dag nog bij je thuis geleverd. Wie maak jij blij met zo’n mooi luxe boeket?

 • Home
 • Luxe boeketten

Toon 1-16 of 19 resultaten

Pagina
per pagina
 1. Bekroning

  Vanaf € 29,95
  Bekroning
  Vanaf € 29,95

  Afhankeiljk van het seizoen variëren de kleuren van dit prachtige gemengde rozenboeket, excl. vaas. Bekroning bestaat uit een samenstelling van Rozen.. Het afgeleverde luxe boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 2. Luscious orange

  Vanaf € 29,95
  Luscious orange
  Vanaf € 29,95

  Een smaakvol boeket in warme kleuren. Excl. Vaas Luscious orange bestaat uit een samenstelling van Boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. chrysant, roos en gloriosa. Het afgeleverde luxe boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 3. Glorious colors

  Vanaf € 39,95
  Glorious colors
  Vanaf € 39,95

  Een glorieus bont boeket voor elk moment. Excl. Vaas Glorious colors bestaat uit een samenstelling van Boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. lelie, roos en eustoma. Het afgeleverde luxe boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 4. Rustic orange

  Vanaf € 29,95
  Rustic orange
  Vanaf € 29,95

  Rustiek oranje kleuren vind je terug in dit veldboeket. Excl. Vaas. Rustic orange bestaat uit een samenstelling van Boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. amaryllis, gloriosa en roos. Het afgeleverde luxe boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 5. Fabulous pink

  Vanaf € 29,95
  Fabulous pink
  Vanaf € 29,95

  Een plukboeket met bijzondere bloemen in fabuleus roze. Excl. Vaas. Fabulous pink bestaat uit een samenstelling van Boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. strelitzia, ilex en gerber. Het afgeleverde luxe boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 6. Vintage salmon

  Vanaf € 29,95
  Vintage salmon
  Vanaf € 29,95

  Dit zalmroze boeket staat in elk vintage interieur. Excl. Vaas Vintage salmon bestaat uit een samenstelling van Boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. gloriosa, ilex en nerine. Het afgeleverde luxe boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 7. Luxurious colors

  Vanaf € 49,95
  Luxurious colors
  Vanaf € 49,95

  Met dit luxueus kleurrijk boeket uit je pas echt je waardering. Voor elke gelegenheid. Excl. vaas Luxurious colors bestaat uit een samenstelling van Boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. amaryllis, roos en eustoma. Het afgeleverde luxe boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 8. Nostalgie

  Vanaf € 29,95
  Nostalgie
  Vanaf € 29,95

  Zet iemand in de bloemen met dit mooie voorjaarsboeket. Excl. vaas. Nostalgie bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. eustoma, nerine, ridderspoor. Het afgeleverde luxe boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 9. Bonte lentemix

  Vanaf € 34,95
  Bonte lentemix
  Vanaf € 34,95

  Bonte lentemix Bonte lentemix bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. roos, eustoma, lelie. Het afgeleverde luxe boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 10. Pastel bloesem

  Vanaf € 39,95
  Pastel bloesem
  Vanaf € 39,95

  Dit geef je iemand graag! Een vol en vrolijk voorjaarsboeket. Excl. vaas. Pastel bloesem bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. sneeuwbal, roos, bloesemtak. Het afgeleverde luxe boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 11. Proficiat

  Vanaf € 49,95
  Proficiat
  Vanaf € 49,95

  Voor dat ene moment waarop je iemand heel hartelijk wilt feliciteren. Excl. vaas. Proficiat bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. gloriosa, roos, chrysant. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 12. Volop vreugde

  Vanaf € 29,95
  Volop vreugde
  Vanaf € 29,95

  Een heerlijk bont boeket. Voor als je volop vreugde wilt schenken. Excl. vaas. Volop vreugde bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. strelitzia, roos, gerbera. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 13. Klassiek roze

  Vanaf € 29,95
  Klassiek roze
  Vanaf € 29,95

  Voor de liefhebber van klassieke boeketten. Excl. Vaas. Klassiek roze bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. gerbera, roos, albiflora. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 14. Goed gevoel

  Vanaf € 34,95
  Goed gevoel
  Vanaf € 34,95

  Bezorg iemand een goed gevoel met dit riante boeket bloemen. Excl. Vaas. Goed gevoel bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. gerbera, roos, anthurium. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 15. Royaal cadeau

  Vanaf € 39,95
  Royaal cadeau
  Vanaf € 39,95

  Een royaal gebaar maak je met dit prachtige cadeau. Excl. Vaas. Royaal cadeau bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. gerbera, roos, gloriosa. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 16. Zonsondergang

  Vanaf € 39,95
  Zonsondergang
  Vanaf € 39,95

  Een prachtig vol boeket met zonnebloem, spinchrysant en gebera! Zonsondergang bestaat uit een samenstelling van zonnebloem,spinchrysant, gerbera. Het afgeleverde luxe boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 • Home
 • Luxe boeketten

Toon 1-16 of 19 resultaten

Pagina
per pagina