29,95 Boeketten

Boeket 29,95

15 producten resultaten

per pagina
 1. Bruisend en prosecco

  Vanaf € 31,95
  Bruisend en prosecco
  Vanaf € 31,95
  Hét ideale combi-boeket wanneer je iets te vieren hebt! Een prachtig boeket inclusief fles prosecco Gioiosa Frizzante DOC Bruisend en prosecco bestaat uit een samenstelling van Roos, Eustoma en Gipskruid. het afgeleverde boeket Bruisend en prosecco kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 2. Sprankelend en witte wijn

  Vanaf € 31,95
  Sprankelend en witte wijn
  Vanaf € 31,95
  Zeg het met bloemen... én wijn! Kies voor dit volle witte boeket inclusief een fles droge witte wijn Castel Firmian Pinot Grigio Sprankelend en witte wijn bestaat uit een samenstelling van Roos, Eustoma en Leeuwenbek. het afgeleverde boeket Sprankelend en witte wijn kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 3. Feestelijk met rode wijn

  Vanaf € 31,95
  Feestelijk met rode wijn
  Vanaf € 31,95
  Zeg het met bloemen... én wijn! Kies voor dit volle rode boeket inclusief een fles rode wijn Castel Firmian Teroldego Rotaliano Feestelijk met rode wijn bestaat uit een samenstelling van Roos Nutan en Alstroemeria. het afgeleverde boeket Feestelijk met rode wijn kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 4. Ik geef je een knuffel

  Vanaf € 29,95
  Ik geef je een knuffel
  Vanaf € 29,95
  Voor een familielid, een lieve vriend of vriendin….wie je ook maar een knuffel wilt geven: een kleurrijk boeket mét beer! Ik geef je een knuffel bestaat uit een samenstelling van Roos, Gerbera, Lelie en Leeuwenbek. het afgeleverde boeket Ik geef je een knuffel kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 5. Meisje geboorte

  Vanaf € 29,95
  Meisje geboorte
  Vanaf € 29,95
  Een meisje geboren? Feliciteer de nieuwbakken ouders met een boeket en doe de kleine meid een roze Nijntje cadeau Meisje geboorte bestaat uit een samenstelling van Roos, Eustoma en Veronica. het afgeleverde boeket Meisje geboorte kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 6. Jongen geboorte

  Vanaf € 29,95
  Jongen geboorte
  Vanaf € 29,95
  Een jongen geboren? Dat is een felicitatie waard! Bloemen voor de kersverse ouders; Nijntje voor de kleine Jongen geboorte bestaat uit een samenstelling van Eustoma, Clematis en Leeuwenbek. het afgeleverde boeket Jongen geboorte kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 7. Witte kerst

  Vanaf € 29,95
  Witte kerst
  Vanaf € 29,95
  Of het gaat sneeuwen weten we nog niet, maar met dit boeket heb je zeker een witte kerst! Witte kerst bestaat uit een samenstelling van Eustoma, roos en distel. het afgeleverde boeket Witte kerst kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 8. Vorstelijk boeket

  Vanaf € 29,95
  Vorstelijk boeket
  Vanaf € 29,95
  Een krachtig kerstboeket in vorstelijke rood- en fuchsiatinten. Vorstelijk boeket bestaat uit een samenstelling van Nutan, roos en anjer. het afgeleverde boeket Vorstelijk boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 9. Sneeuwvlok

  Vanaf € 29,95
  Sneeuwvlok
  Vanaf € 29,95
  Verwelkom de winter met dit prachtige witte winterboeket Sneeuwvlok bestaat uit een samenstelling van Distel, amaryllis en roos.. het afgeleverde boeket Sneeuwvlok kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 10. Nawinter

  Vanaf € 29,95
  Nawinter
  Vanaf € 29,95
  Houd je niet van de winter? Met dit fleurige bonte boeket in huis wordt toch iedereen blij! Nawinter bestaat uit een samenstelling van Gerbera, eustoma, anjer.. het afgeleverde boeket Nawinter kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 11. Bont boeket

  Vanaf € 29,95
  Bont boeket
  Vanaf € 29,95
  Waardering:
  87%

  Geef dit bonte geheel cadeau met bijzondere bloemen als strelitzia, nutan, gloriosa en anthurium, ex. vaas. Bont boeket bestaat uit een samenstelling van Roos, gloriosa, strelitzia, trachelium, anthurium. Het afgeleverde 29,95 Boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 12. Pure Pioenen

  Vanaf € 29,95
  Pure Pioenen
  Vanaf € 29,95
  Waardering:
  93%

  Gracieus boeket in pure wittinten met pioenroos en sneeuwbal. Excl. vaas. Pure Pioenen bestaat uit een samenstelling van Onder andere pioenroos, allium, sneeuwbal en groenmateriaal.. Het afgeleverde 29,95 Boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 13. Autumn pink

  Vanaf € 29,95
  Autumn pink
  Vanaf € 29,95

  Kom kleurrijk voor de dag met dit prachtige boeket. Excl. Vaas. Autumn pink bestaat uit een samenstelling van Boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. gerbera, roos en gloriosa. Het afgeleverde 29,95 Boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 14. Tot over mijn oren

  Vanaf € 29,95
  Tot over mijn oren
  Vanaf € 29,95

  Voor die Valentijn waarop jij tot over je oren verliefd bent. Excl. vaas. Tot over mijn oren bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. roos en tulp. Het afgeleverde 29,95 Boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 15. Sensationeel

  Vanaf € 29,95
  Sensationeel
  Vanaf € 29,95

  Je grote liefde verras je met dit opvallende Valentijnsboeket. Excl. vaas. Sensationeel bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. roos, nerine, tulp. Het afgeleverde 29,95 Boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

15 producten resultaten

per pagina