24,95 Boeketten

Boeket 24,95

16 producten resultaten

per pagina
 1. Super bedankt

  Vanaf € 22,95
  Super bedankt
  Vanaf € 22,95
  Met bloemen in wittinten en Merci zeg je welgemeend bedankt. Persoonlijk bezorgd door de Fleurop bloemist Super bedankt bestaat uit een samenstelling van Roos, Clematis, Eustoma en Distel. het afgeleverde boeket Super bedankt kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 2. Mooie kerst

  Vanaf € 24,95
  Mooie kerst
  Vanaf € 24,95
  Bordeauxrood kerstboeket met diverse echte winterbloemen, zoals amaryllis, roos en skimmia. Mooie kerst bestaat uit een samenstelling van Amaryllis, roos en skimmia.. het afgeleverde boeket Mooie kerst kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 3. Geplukt kerstboeket

  Vanaf € 26,95
  Geplukt kerstboeket
  Vanaf € 26,95
  Een fleurig, geplukt kerstboeket in mooie roodtinten inclusief vaas Geplukt kerstboeket bestaat uit een samenstelling van Anthurium, kangaroepootje en ilex. het afgeleverde boeket Geplukt kerstboeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 4. Winterochtend

  Vanaf € 26,95
  Winterochtend
  Vanaf € 26,95
  Een oranje-rood bloemencadeau om de winterochtenden mee te beginnen inclusief vaas. Winterochtend bestaat uit een samenstelling van Roos, amaryllis en lelie. het afgeleverde boeket Winterochtend kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 5. Winterliefde

  Vanaf € 24,95
  Winterliefde
  Vanaf € 24,95
  Haal een beetje liefde in huis tijdens de koude winterdagen met dit rode winterboeket. Winterliefde bestaat uit een samenstelling van Anthurium, gerbera en eustoma. het afgeleverde boeket Winterliefde kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 6. Hartje winter

  Vanaf € 24,95
  Hartje winter
  Vanaf € 24,95
  Deze mix van rode bloemen met groen is altijd een goede keuze als het hartje winter is. Hartje winter bestaat uit een samenstelling van Amaryllis, gerbera en roos. het afgeleverde boeket Hartje winter kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 7. Spetterend oranje

  Vanaf € 24,95
  Spetterend oranje
  Vanaf € 24,95

  Oranje roos, rood/oranje hypericum omringd door de kleine groene blaadjes van thlaspi zorgt voor dit spetterende oranje boeket, ex. vaas. Spetterend oranje bestaat uit een samenstelling van Roos, hypericum, thlaspi, groenmateriaal. Het afgeleverde 24,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 8. Sparkling pink

  Vanaf € 24,95
  Sparkling pink
  Vanaf € 24,95

  Een spetterend roze boeket wat op elke tafel in het oog springt. Excl. Vaas Sparkling pink bestaat uit een samenstelling van Boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. gerbera, roos en eustoma. Het afgeleverde 24,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 9. Passionate violet

  Vanaf € 24,95
  Passionate violet
  Vanaf € 24,95

  Laat je passie zien met dit lila boeket. Excl. vaas Passionate violet bestaat uit een samenstelling van Boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. anjer, roos en nerine. Het afgeleverde 24,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 10. Tasteful white

  Vanaf € 24,95
  Tasteful white
  Vanaf € 24,95

  Een smaakvol boeket in een luxe interieur? Dit boeket is daar perfect voor. Excl. Vaas Tasteful white bestaat uit een samenstelling van Boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. amaryllis, roos en katjes. Het afgeleverde 24,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 11. Elegant pink

  Vanaf € 24,95
  Elegant pink
  Vanaf € 24,95

  Elegant met mooi omgeslagen blad. Anders dan anders. Een bijna kunstig boeket. Excl. Vaas Elegant pink bestaat uit een samenstelling van Boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. amaryllis, gerbera en anthurium. Het afgeleverde 24,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 12. Pastel salmon

  Vanaf € 24,95
  Pastel salmon
  Vanaf € 24,95

  Een combinatie van groen met zachte roze pasteltinten. Een prachtig boeket voor elke gelegenheid. Excl. Vaas Pastel salmon bestaat uit een samenstelling van Boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. amaryllis, roos en katjes. Het afgeleverde 24,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 13. Adembenemend

  Vanaf € 24,95
  Adembenemend
  Vanaf € 24,95

  De liefde spat van dit bonte Valentijnsboeket af. Excl. vaas Adembenemend bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. anemoon, tulp, gerbera. Het afgeleverde 24,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 14. Pioenpassie

  Vanaf € 24,95
  Pioenpassie
  Vanaf € 24,95

  Geniet van pioenen met dit volle plukboeket, met campanula en clematis Pioenpassie bestaat uit een samenstelling van pioenroos, campanula, clematis. Het afgeleverde 24,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 15. Pioen en meer

  Vanaf € 24,95
  Pioen en meer
  Vanaf € 24,95

  Weelderig pioenboeket in roze tinten met pioenroos, leeuwenbek en groenmateriaal. Excl. vaas. Pioen en meer bestaat uit een samenstelling van pioenroos, leeuwenbek, sneeuwbal. Het afgeleverde 24,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 16. Ochtenddauw

  Vanaf € 24,95
  Ochtenddauw
  Vanaf € 24,95

  Wat is er nu fijner dan opstaan in een heerlijk geurend huis! Geniet van de nazomerochtenden met dit boeket Ochtenddauw bestaat uit een samenstelling van eustoma, aconitum, clematis. Het afgeleverde 24,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

16 producten resultaten

per pagina