19,95 Boeketten

Boeket 19,95

Toon 1-16 of 22 resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Vrolijk veldboeket

  Vanaf € 19,95

  Zo'n vrolijk veldboeket geef je graag cadeau voor een verjaardag, jubileum, verhuizing, of een geboorte. Excl. vaas. Vrolijk veldboeket bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. eustoma, lelie, anjer. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 2. Hoera

  Vanaf € 19,95

  Iemand jarig, getrouwd of geslaag? Felicteer de jarige met dit vrolijke boeket! Hoera bestaat uit een samenstelling van gerbera, roos, lysianthus. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 3. Sterrenhemel

  Vanaf € 19,95

  Geniet van de zomer met dit traditioneel gebonden witte boeket Sterrenhemel bestaat uit een samenstelling van matecaria, eustoma, leeuwenbek. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 4. Pioenboeket

  Vanaf € 19,95

  Een bloemenzee met lichtroze pioenroos en roze gebera. Excl. vaas. Pioenboeket bestaat uit een samenstelling van Pioenroos, gerbera, bouvardia. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 5. Fleurige pioen

  Vanaf € 19,95

  Van dit fleurige pioenboeket word je toch vrolijk! Wees er snel bij, pioenen zijn slechts kort verkrijgbaar Fleurige pioen bestaat uit een samenstelling van pioenroos, gerbera, leeuwenbek. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 6. Liefroze pioenboeket

  Vanaf € 19,95

  Het is weer pioenentijd! Een liefroze plukboeket vol pioenen Liefroze pioenboeket bestaat uit een samenstelling van pioenroos, panicum, groenmateriaal. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 7. Zonnewende

  Vanaf € 19,95

  Haal de zon in huis met dit gele boeket, vol met zonnebloemen, rozen en asclepias Zonnewende bestaat uit een samenstelling van roos, sneeuwbal, asclepias. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 8. De liefste

  Vanaf € 19,95

  Met zachtroze bloemen verras je de liefste Valentijn. De liefste bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. hyacint, nerine, eustoma. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 9. Vintage Valentijn

  Vanaf € 19,95

  Oude liefde roest niet. Vintage Valentijn bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. clematis, tulp, sneeuwbal. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 10. Een rode blos

  Vanaf € 19,95

  Voor de Valentijn die jou een rode blos bezorgt. Excl. vaas. Een rode blos bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. ranonkel, sneeuwbal, gerbera. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 11. Geboorte jongen

  Vanaf € 19,95

  Een knipoog naar zomerse blauwe luchten en leuk als felicitatie bij de geboorte van een jongetje. Excl. vaas. Geboorte jongen bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. ridderspoor, eustoma, clematis. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 12. Geboorte meisje

  Vanaf € 19,95

  Felicitatie met verjaardag, geboorte van een meisje of gewoon omdat het kan. Excl. vaas. Geboorte meisje bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. veronica, ranonkel, freesia. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 13. Bonte lente

  Vanaf € 19,95

  Fijn zo'n losgebonden boeket van voorjaarsbloemen! Excl. vase Bonte lente bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. craspedia, bloesemtak, tulp. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 14. Classical white

  Vanaf € 19,95

  Een mooi klassiek wit boeket. Excl. Vaas Classical white bestaat uit een samenstelling van Boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. amaryllis, eustoma en roos. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 15. Charming pink

  Vanaf € 19,95

  Een charmant zachtroze boeket. Excl. vaas Charming pink bestaat uit een samenstelling van Boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. lelie, chrysant en roos. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 16. Mystic violet

  Vanaf € 19,95

  Een klassiek en sjiek boeket in mysterieus lila. Excl. Vaas Mystic violet bestaat uit een samenstelling van Boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. anthurium, roos en clematis. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

Toon 1-16 of 22 resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren