14,95 Boeketten

Boeket 14,95

11 producten resultaten

per pagina
 1. Winterwarm

  Vanaf € 16,95
  Winterwarm
  Vanaf € 16,95
  Deze winter zit je er lekker warm bij met dit warmrode winterboeket. Winterwarm bestaat uit een samenstelling van Gerbera, Roos en Hypericum. het afgeleverde boeket Winterwarm kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 2. Fleurige kerst

  Vanaf € 16,95
  Fleurige kerst
  Vanaf € 16,95
  Haal de mooiste kleuren in huis tijdens de kerstdagen met dit boeket Fleurige kerst bestaat uit een samenstelling van Amaryllis, eustoma en ilex. het afgeleverde boeket Fleurige kerst kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 3. Kerstboeket

  Vanaf € 19,95
  Kerstboeket
  Vanaf € 19,95
  Dit traditionele kerstboeket in roodtinten fleurt elke woonkamer op. Kerstboeket bestaat uit een samenstelling van Amaryllis, anjer en gerbera. het afgeleverde boeket Kerstboeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 4. Bonte winter

  Vanaf € 19,95
  Bonte winter
  Vanaf € 19,95
  Het perfecte boeket tegen de grauwe winterdagen Bonte winter bestaat uit een samenstelling van Lelie, nutan en veronica.. het afgeleverde boeket Bonte winter kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 5. Winterwandeling

  Vanaf € 19,95
  Winterwandeling
  Vanaf € 19,95
  Wat is er nu lekkerder in de winter dan een lange winterwandeling? Haal dit gevoel in huis met het boeket: winterwandeling! Winterwandeling bestaat uit een samenstelling van Gerbera, eustoma, anjer.. het afgeleverde boeket Winterwandeling kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 6. Witte wereld

  Vanaf € 19,95
  Witte wereld
  Vanaf € 19,95
  Voor wie van wit houdt: de mooiste witte bloemen met het boeket witte wereld! Witte wereld bestaat uit een samenstelling van Tulp, eustoma en ornithogalum. het afgeleverde boeket Witte wereld kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 7. Wit gemengd boeket

  Vanaf € 14,95
  Wit gemengd boeket
  Vanaf € 14,95

  Altijd goed: bloemen in wittinten. Schitterend bedankje, felicitatie of om uw medeleven mee te betuigen. Bloemsoorten variëren per seizoen, excl. vaas. Wit gemengd boeket bestaat uit een samenstelling van Bloemsoorten variëren. Afhankelijk van het seizoen, groenmateriaal.. Het afgeleverde 14,95 Boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 8. Zachtroze gemengd boeket

  Vanaf € 14,95
  Zachtroze gemengd boeket
  Vanaf € 14,95

  Een wolk van zachtroze bloemen om iemand mee te verrassen of zelf van te genieten. Bloemsoorten variëren per seizoen, excl. vaas. Zachtroze gemengd boeket bestaat uit een samenstelling van Bloemsoorten variëren. Afhankelijk van het seizoen, groenmateriaal.. Het afgeleverde 14,95 Boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 9. Frisgeel gemengd boeket

  Vanaf € 14,95
  Frisgeel gemengd boeket
  Vanaf € 14,95

  Diverse gele bloemen vormen een fris en fruitig presentje. Leuk als felicitatie of als tafelboeket (bijvoorbeeld met Pasen). Bloemsoorten variëren per seizoen, ex. vaas. Frisgeel gemengd boeket bestaat uit een samenstelling van Bloemsoorten variëren. Afhankelijk van het seizoen, groenmateriaal.. Het afgeleverde 14,95 Boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 10. Felrood gemengd boeket

  Vanaf € 14,95
  Felrood gemengd boeket
  Vanaf € 14,95

  Vandaag is rood de kleur van bloemen. Om de liefde mee te verklaren, een hart onder de riem te steken of te feliciteren. Bloemsoorten variëren per seizoen, ex. vaas. Felrood gemengd boeket bestaat uit een samenstelling van Bloemsoorten variëren. Afhankelijk van het seizoen, groenmateriaal.. Het afgeleverde 14,95 Boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 11. Oranje gemengd boeket

  Vanaf € 14,95
  Oranje gemengd boeket
  Vanaf € 14,95

  Fris oranje bloemen om blij van te worden. Bloemsoorten variëren per seizoen, ex. vaas. Oranje gemengd boeket bestaat uit een samenstelling van Bloemsoorten variëren. Afhankelijk van het seizoen, groenmateriaal.. Het afgeleverde 14,95 Boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

11 producten resultaten

per pagina