Op werkdagen voor 14.00u besteld is dezelfde dag nog bezorgd. Wij bezorgen door heel Nederland.

Boeketten

Boeketten

Iedereen wordt blij van een boeket bloemen. De geuren en kleuren vrolijken je huis helemaal op. Met boeketten bloemen kun je iemand altijd blij maken. Of het nu voor een verjaardag is of om te zeggen ‘ ik houd van jou’, bij elk moment past wel een boeket bloemen. Via ons kun je een mooi boeket bezorgen tot aan de voordeur. Met welke kleuren en geuren van bloemen wil jij iemand blij maken?

Toon 1-16 of 102 resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Trots op jou

  € 19,95

  Laat zien dat je trots bent op de geslaagde met dit boeket! Trots op jou bestaat uit een samenstelling van gerbera, roos, phlox. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 2. Sterrenhemel

  € 19,95

  Geniet van de zomer met dit traditioneel gebonden witte boeket Sterrenhemel bestaat uit een samenstelling van matecaria, eustoma, leeuwenbek. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 3. Avondrood

  € 19,95

  Dit rood/paarse boeket doet denken aan een prachtige rode zonsondergang Avondrood bestaat uit een samenstelling van roos, gerbera, eustoma. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 4. Zonnestralen

  € 19,95

  Bonte zomerbloemen in een speels plukboeket. Hiermee haal je zeker de zon in huis! Zonnestralen bestaat uit een samenstelling van zonnebloem, phlox, delphinium. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 5. Volle Maan

  € 19,95

  Een fris, licht zomerboeket in de zachte tinten lila en wit Volle Maan bestaat uit een samenstelling van eustoma, campanula, lelie. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 6. Voor wie van roze houdt. Excl. Vaas Gemengde roze bloemen bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. roos, gerbera, leeuwebek. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 7. Hittegolf

  € 19,95

  Haal de warmte in huis met dit bonte plukboeket! Hittegolf bestaat uit een samenstelling van zonnebloem, campanula, delphinium. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 8. Lekker fleurig: gerbera's in allerlei kleuren. Excl. Vaas. Fleurige gerbera bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met diverse kleuren gerbera. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 9. Stralend bont

  € 16,95

  Van zo'n boeket gaat iedereen stralen. Excl. Vaas. Stralend bont bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. clemati,s alstroemeria, gerbera. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 10. Een warm gebaar maak je met rode bloemen. Excl. Vaas. Gemengde rode bloemen bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. roos, gerbera, leeuwebek. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 11. Een opvallend oranje bloemencadeau. Excl. Vaas Gemengde oranje bloemen bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. chrysant, gerbera, nutan. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 12. Voor de beste

  € 19,95

  Voor de beste…vriend, vriendin, vader, moeder, oom of tante. Excl. vaas. Voor de beste bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. roos, chrysant, eustoma. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 13. Roze velden

  € 19,95

  Een uitbundige combinatie van roze bloemen. Een prachtcadeau voor heel veel speciale momenten. Excl. vaas. Roze velden bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. roos, gerbera, lelie. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 14. Gladiolen zijn onlosmakelijk verbonden met de Nijmeegse Vierdaagse. Loopt er iemand mee? Dit boeket Gladiolen is hét perfecte cadeau (natuurlijk ook voor niet-vierdaagse lopers) Vierdaagse boeket bestaat uit een samenstelling van gladiolen. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 15. Hoera

  € 19,95

  Iemand jarig, getrouwd of geslaag? Felicteer de jarige met dit vrolijke boeket! Hoera bestaat uit een samenstelling van gerbera, roos, lysianthus. Het afgeleverde 19,95 boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 16. Bont geplukt

  € 16,95

  Met deze bonte verzameling van bloemen kun je feliciteren, opvrolijken, bedanken. Wie geef jij dit plukboeket? Excl. vaas. Bont geplukt bestaat uit een samenstelling van boeket in stijl en kleur van de foto met o.a. gerbera, roos, leeuwenbek. Het afgeleverde boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

Toon 1-16 of 102 resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren