Hofman

Toon 1-40 of 320 resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Wintervreugde

  € 21.95 € 39,95
  Wintervreugde
  € 21.95 € 39,95

  Met dit bloemrijke winterboeket brengt u iedere gewenste boodschap ruimschoots over. Excl. vaas. Wintervreugde bestaat uit een samenstelling van Onder andere roos, gerbera, eustoma en groenmateriaal.. Het afgeleverde 39,95 + Boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 2. Hoe zwaar een afscheid kan zijn, deze stijl maakt het waardig en wonderlijk mooi.Wonderlijk mooi - Druppel kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 3. Groot verdriet is niet weg te nemen, maar deze stijl heeft alles in zich om het op een persoonlijke manier te verzachten.Groot verdriet - Ster kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 4. Groot verdriet is niet weg te nemen, maar deze stijl heeft alles in zich om het op een persoonlijke manier te verzachten.Groot verdriet - Kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 5. Groot verdriet is niet weg te nemen, maar deze stijl heeft alles in zich om het op een persoonlijke manier te verzachten.Groot verdriet - Druppel kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 6. Groot verdriet is niet weg te nemen, maar deze stijl heeft alles in zich om het op een persoonlijke manier te verzachten.Groot verdriet - Ovaal kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 7. Een prachtige stijl van ingetogen witVaarwel - Hele kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 8. Een prachtige stijl van ingetogen wit.Vaarwel - Halve kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 9. Zacht roze met wit zorgt voor een teder gevoel van dankbaarheid.Dankbaar - Hele kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 10. Zacht roze met wit zorgt voor een teder gevoel van dankbaarheid.Dankbaar - Halve kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 11. Elke pasteltint en bloem staat voor een fijne herinnering.Herinnering - Rouwboeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 12. Stilte - Hart

  € 230,00
  Stilte - Hart
  € 230,00
  Rustig wit ondersteunt de diepe stilte van verdriet in een bijzondere vorm.Stilte - Hart kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 13. Stilte - Kruis

  € 285,00
  Stilte - Kruis
  € 285,00
  Rustig wit ondersteunt de diepe stilte van verdriet in een bijzondere vorm.Stilte - Kruis kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 14. Wit en paars voor een liefdevol en ingetogen afscheid.Afscheid - Rouwboeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 15. Hoe zwaar een afscheid kan zijn, deze stijl maakt het waardig en wonderlijk mooi.Wonderlijk mooi - Kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 16. Hoe zwaar een afscheid kan zijn, deze stijl maakt het waardig en wonderlijk mooi.Wonderlijk mooi - Beer met toefje kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 17. Bloemrijke biedermeier

  € 21.95 € 44,95
  Bloemrijke biedermeier
  € 21.95 € 44,95

  Deze bloemrijke biedermeier is een stijlvol cadeau. Incl. ondergrond (varieert) Bloemrijke biedermeier bestaat uit een samenstelling van Roos, chrysant, orchidee, gipskruid, eustoma, groenmateriaal, ondergrond. Het afgeleverde 39,95 + Boeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 18. Fuchsia tulp

  € 21.95 € 19,95
  Fuchsia tulp
  € 21.95 € 19,95

  Het is weer tijd voor tulpen! Met dit prachtige fuchsia tulpenboeket maak je iedereen blij. Het afgeleverde boeket tulpen kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 19. Zachte tulp

  € 21.95 € 19,95
  Zachte tulp
  € 21.95 € 19,95

  Het is weer tijd voor tulpen! Prachtig tulpenboeket in zachte pasteltinten, ideaal om een mooi gebaar te maken. Het afgeleverde boeket tulpen kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 20. Vrolijke tulp

  € 21.95 € 24,95
  Vrolijke tulp
  € 21.95 € 24,95

  Het is weer tijd voor tulpen! Altijd een goede keuze, dit vrolijke boeket van rood-oranje tulpen. Het afgeleverde boeket tulpen kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 21. Winter tulp

  € 21.95 € 26,95
  Winter tulp
  € 21.95 € 26,95

  Het is weer tijd voor tulpen! Traditioneel tulpenboeket in winterwitte kleuren, inclusief vaas. Het afgeleverde boeket tulpen kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

 22. Een mooie groene plant is altijd leuk om te geven. De groene plant wordt geleverd in bijpassende pot. Zowel plant als pot kunnen variëren van de afbeelding.Groene plant inclusief pot kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 23. Wie kent deze plant niet? De Orchidee blijft erg populair. Hij is goed te verzorgen en wordt geleverd in bijpassende pot. De pot kan variëren.Orchidee inclusief pot kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 24. De Anthurium zorgt voor kleur in huis, dankzij de prachtige rode bloemen. Hij is erg makkelijk in de verzorging. Wordt geleverd in bijpassende pot. Pot kan variëren.Anthurium inclusief pot kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 25. De Aloë Vera is een populaire vetplant. Een echte blikvanger! Makkelijk in de verzorging en wordt geleverd in bijpassende pot. Pot kan variëren.Aloë Vera vetplant inclusief pot kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 26. De Pannenkoekenplant is weer helemaal terug van weggeweest. Makkelijk in de verzorging en wordt geleverd in bijpassende pot. Pot kan variëren.Pannenkoekenplant inclusief pot kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 27. Soms is stilte het enige wat over is om zachte tedere liefde te voelen. Deze roze stijl vertaald dit moment.Stille woorden - Hart kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 28. Soms is stilte het enige wat over is om zachte tedere liefde te voelen. Deze roze stijl vertaald dit moment.Stille woorden - Kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 29. Soms is stilte het enige wat over is om zachte tedere liefde te voelen. Deze roze stijl vertaald dit moment.Stille woorden - Ovaal kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 30. Elke pasteltint en bloem staat voor een fijne herinnering.Herinnering - Hele kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 31. Deze stijl van 100% natuurlijke materialen zal opgaan in de eeuwige natuur. (met spagnum bodem)Eeuwige natuur - Hart kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 32. Deze stijl van 100% natuurlijke materialen zal opgaan in de eeuwige natuur. (met spagnum bodem)Eeuwige natuur - Gegroepeerd kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 33. Het gevoel van gemis is niet zomaar weg en blijft altijd. Deze stijl biedt steun aan dat gevoel en laat het zien. Omdat dat mag.Ik mis je - Hele kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 34. Het gevoel van gemis is niet zomaar weg en blijft altijd. Deze stijl biedt steun aan dat gevoel en laat het zien. Omdat dat mag.Ik mis je - Halve kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 35. Houd de liefde volop in leven met deze stijl van bonte zachte kleuren.Volop in het leven - Hele kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 36. Houd de liefde volop in leven met deze stijl van bonte zachte kleuren.Volop in het leven - Halve Kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 37. De krachtige kleuren van deze sfeer vertalen de kracht van een steunende omarming.Omarm me - Druppel kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 38. Omarm me - Ovaal

  € 130,00
  Omarm me - Ovaal
  € 130,00
  De krachtige kleuren van deze sfeer vertalen de kracht van een steunende omarming.Omarm me - Ovaal kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 39. De krachtige kleuren van deze sfeer vertalen de kracht van een steunende omarming.Omarm me - Biedermeier kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.
 40. De krachtige kleuren van deze sfeer vertalen de kracht van een steunende omarming.Omarm me - Rouwboeket kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

Toon 1-40 of 320 resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren